Despre noi

MULTILIFT SYSTEMSImplementăm soluţiile potrivite proiectelor dumneavoastră !

Obiectivul nostru: să creştem valoarea clădirilor prin tehnologie de ultimă generaţie, design, optimizarea traficului şi soluţii prietenoase cu mediul înconjurător.

Suntem pasionaţi de ceea ce facem, şi garantăm pentru lucrările efectuate. Suntem aproape de clienţii noştri şi oferim tot suportul pentru a lua cele mai bune decizii în alegerea echipamentelor de ridicat, întreţinerea şi prelungirea duratei de utilizare a ascensoarelor şi instalaţiilor.

AUTORIZATII

ISCIR:

  • Reparare, revizii şi întreţinere pentru: ascensoare electrice şi hidraulice de persoane, de persoane şi mărfuri, sau de mărfuri cu comandă interiorară având sarcina maximă 5 tone.
  • Reparare, revizii şi întreţinere pentru: platforme autoridicătoare şi deplasabile/nedeplasabile pentru persoane şi/sau materiale având sarcină mai mică sau egală cu 20 tone

PARTENERI echipamente si piese:

Pentru a oferi solutia potrivită pentru fiecare client, am ales parteneri de încredere, cu renume mondial şi experienţă dovedită în producţia ascensoarelor şi a echimantelor de ridicat, dar şi parteneriate directe cu producătorii componentelor şi al pieselor de schimb.

Daldoss, DMG, Donati, Gefran, IGV, Kleemann, Liftkom, Lika Electronic, Sematic, Schrack Teknic, Wittur, Ziehl-Abegg,