Ce au în comun ASCENSOARELE cu BMW X6 ?

Să fie oare excelenţa? Plăcerea utilizării? Eleganţa şi unicitatea? Performanţa? Siguranţa? Inovaţia? Ei bine, când vorbim despre ascensoarele Kleemann Design putem spune cu siguranţă că toate cele de mai sus. În plus, atât BMW X6 cât şi ascensoarele Kleemann Design îl au în comun pe  Andreas Zapatinas – Chief Designer.

În 21 de ani petrecuţi în industria auto ca “Chief Designer”,  începând cu anul 1994, Andreas Zapatinas, şi-a pus amprenta inclusiv pe modelele BMW:  a realizat macheta pentru BMW Seria 1, dar a preferat să dezvolte modelele cabrio din seriile 3 şi 5, urmând apoi  modelul X5 şi impunătorul X6.

Începând cu anul 2009, Andreas Zapatinas a devenit Chief Designer al companiei Kleeman, producătorul de ascensoare numărul 1 din Grecia, poziţionat pe locul 5 la nivel mondial şi cu o cotă de piaţă de 25% în Romania.

Andreas Zapatinas Kleemann
Andreas Zapatinas –
Chief Designer, Kleemann

 

Andreas Zapatinas declară ca: “Ceea ce găsesc interesant şi unic la un lift este că acesta este singura parte a unei clădiri care se deplasează. Într-un anumit fel, este aproape ca o maşină pentru că necesită tehnologie, ergonomie, normative, mai mult decât orice alt spaţiu. Necesită inclusiv norme de siguranţă. În cazul în care considerăm cele de mai sus ca fiind componentele “hardware” ale produsului, atunci valoarea estetică a produsului reprezintă partea software. Este vorba despre senzaţia pe care o trăim atunci când intrăm într-un lift şi este legată de culorile, materialele folosite şi mai presus de toate, senzaţia de spaţiu…. Persoana care intră într-un lift trebuie să obţină satisfacţia.

 

Exemple cabine "Future Trend", designer Andreas Zapatina
Exemple cabine „Future Trend”, designer Andreas Zapatinas

 

Pentru noi, ascensoarele nu sunt doar o cutie pătrată care se deplasează în sus și în jos, ci un mijloc de transport care oferă o experiență unică. Și nu ne referim doar la noul design cu linii curbate. Mai presus de orice, sunt noile sentimente pe care le trăiești în cabinele FUTURE TREND. Proiectăm ascensoarele în sensul unui vehicul de înaltă tehnologie care îți oferă trăirea unor senzații noi.”  spune Andreas Zapatinas.

Astfel, prin colecţia Kleemann Design, se trece la un nou nivel, în care satisfacţia utilizatorului este pusă pe primul loc. Se pune accent pe design, pe stil, pe inovaţie. Este o completare firească a bunăstării, a unui stil de viaţă axat pe frumos şi calitate.

Cabine Kleemann Design

 

De asemenea, Kleemann completează opţiunile arhitecturale prin design, culori îndrăzneţe şi finisaje deosebite ale pereţilor cabinelor precum piele artificială, sticlă colorată sau ecrane LCD.

Kleemann eficienta energeticaDesigur, şi performanţele tehnologice sunt la înălţime. Ascensoarele au clasa A eficienţă energetică, şi sunt echipate cu sistem de recuperare a energiei.

În plus, sistemul KleemaRESQ completeză beneficiile, astfel încât în caz de lipsă tensiune, ascensorul deplasează cabina până la cea mai apropiată staţie şi deschide uşile automat pentru a elibera persoanele din cabină.

 

Pentru a descoperi soluţiile cele mai apropiate de perfecţiune pentru dumneavoastră, echipa MULTILIFT SYSTEMS, partener autorizat Kleemann, vă stă cu plăcere la dispoziţie la telefon 0734.091.371 şi e-mail info@multiliftsystems.ro .

Multilift Systems powerd by kleemann