Elevatorul mobil care transportă pacienții pe scări

Elevatorul mobil care transportă pacienții pe scări post thumbnail image

De curând am livrat un elevator cu șenile la un spital din județul Constanța și scriu acest articlol pentru că după atâtea zile, vocea plină de bucurie si entuziasm a doamnei doctor încă mă însoțește și îmi aduce zâmbetul pe buze. Bucuria pe care am simțit-o când am vorbit cu dumneaei este de neprețuit și mă bucur că am putut fi parte la îndeplinirea unei dorințe și o soluție pentru spital.

Multe spitale din România funcțonează în clădiri care nu au fost prevăzute cu lifturi, sau nu toate lifturile ajung acolo unde este necesar să se deplaseze pacienții. Majoritatea pacienților se deplasează mai greu sau nu pot merge decât în scaunul cu rotile, iar atunci, în lipsă de altceva, transportul este făcut pe brațe de către personalul spitalului.

Mă bucur că există elevatorul mobil cu șenile T09 Roby, pentru că funcționeaza în multe spitale din România și ușurează munca personalului medical și de asemenea al pacienților.

Este ușor de folosit și salvează spatele personalului medical care înaite făcea transportul în brațe.

Este o variantă accesibilă și rapidă (livrarea durează 10 zile lucrătoare pentru varianta standard) până când toate spitalele sau anumite secții pot avea acces la lift, sau pot fi mutate într-un loc cu acces la lift.

Varianta standard poate transporta 130 kg (persoană+cărucior) sau exista și varianta de 150 kg (persoană+cărucior) care este preferată în secțiile de cardiologie.

Așa că, mai în glumă, mai în serios, pot spune că elevatorul cu șenile T09 Roby aduce bucurie și reduce durerile de spate.

Multă sănătate tuturor!

Pentru mai multe informții vă stăm cu plăcere la dispoziție!

CONTACT RAPID

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole...

Ce fac când nu am loc să construiesc o rampă de acces pe scări pentru persoane cu dizabilități motorii?Ce fac când nu am loc să construiesc o rampă de acces pe scări pentru persoane cu dizabilități motorii?

Multe instituții se confruntă cu problema rampelor de acces în clădire pentru persoanele cu dizabilități locomotorii aflate în scaun rulant. Spațiul fizic este prea mic sau inexistent mai ales în