Feedback ELEVATEX, salonul de ascensoare din cadrul Construct Expo

Am fost la Construct Expo, la primul Salon de Ascensoare organizat în Romania ELEVATEX. Şi ne-a plãcut. Au fost 4 zile minunate în care “am luat pulsul pieţei”, ne-am facut noi cunoştinţe, am reînnoit parteneriate. Totul a fost posibil alaturi de partenerul nostru numarul 1 KLEEMANN. La standul D06 ne-am prezentat astfel:

Ionut Ecobici si Ioulious Athanasiadis
Ionut Ecobici, Fondator MULTILIFT SYSTEMS si Ioulious Athanasiadis Director General KLEEMANN LIFT RO
  • MULTILIFT SYSTEMS SRL in calitate de montator si intretinãtor ascensoare & sisteme de parcare Kleemann, asiguram serviciile de garantie si post garantie;
  • KLEEMANN LIFT RO SRL, reprezentanţa în Romania a KLEEMANN Grecia, producator de ascensoare si sisteme de parcare. Fabrica Kleemannn din Grecia are peste 30 de ani de experienta, este numarul 5 la nivel mondial în vanzarea ascensoarelor.

Ne-am bucurat împreuna de vizitele partenerilor nostri, de la reperezentanţii marilor companii de construcţii, architecţi, proiectanţi, studenţi şi chiar concurenţa.

Echipa MULTILIFT Systems KLEEMANN LIFT RO
Echipa MULTILIFT SYSTEMS & KLEEMANN LIFT RO. Cristian VOINIC, Florina FILIPESCU, Ionut ECOBICI, Daniel DUMITRESCU, Ioulious ATHANASIADIS, Mihai CIRSTEI, Silvia ECOBICI

Multilift Systems Multilift Systems Vega Galati

Butoniere de cabina Kleemann
Ne laudam cu noua butoniera KLEEMANN touch sensitive

Am promovat soluţii de înaltã calitate şi tehnologii noi, unice pe piaţã, pe care, începând din acest moment vi le vom aduce la cunoştinţã prin urmatoarele articole, astfel încat sã fiţi informaţi şi sã alegeţi soluţia care vi se portiveste cel mai bine.

Multumim lui Silviu Nastase, fotograful care a prins aceste momente minunate.