HOMELIFT

Homelift-ul este o instalaţie de ridicat destinată în mod special implementării în case particulare pentru a facilita accesul între etaje. Alte denumiri întâlnite ar fi lift de casă sau elevator pentru casă.

Multilift Systems este partener oficial al fabricii VIMEC din Italia. Asigurăm servicii de montaj autorizate ISCIR, service, garanţie şi piese de schimb originale.

Homelift-ul poate fi întâlnit şi în spaţii publice precum magazine, restaurante sau alte instituţii publice, deoarece poate fi implementat cu uşurinţă şi poate înlesni accesul persoanelor cu mobilitate redusă, părinţilor cu cărucioaare sau persoanelor cu handicap locomotor.

Liftul de casă – Homelift, poate fi instalat atât în interior, cât şi în exteriorul clădirii. Funcţionează cu o viteză mai mică decât un ascensor clasic, adică 0,15 m/s,  dar este mult mai silenţios.

Pentru homelift instalat în exteriorul clădirii recomandam varianta de homelift electric, deoarece se comportă mai bine la condiţiile de mediu extreme (ger sau caniculă).

Avantaje HOMELIFT:

  • Consum redus de energie, se alimentează la 220V, motor de 1,5 kw şi consumă cât un aspirator modern. Nu necesita modificari la instalatia electrica a casei.
  • Faţă de un Ascensor clasic, homelift-ul (liftul pentru casă) are nevoie de spaţii mai mici pentru instalare
  • Zgomot redus atat in varianta hidraulica cat si in varianta electrica.
  • Pentru casele noi, poate fi implementat din faza de proiectare si montat intr-un puţ dedicat.
  • În clădiri existente liftul poate fi livrat cu structură din aluminiu inchisă cu geam sau alte materiale la algere. Practic aveti nevoie doar de acces intre etaje si o priza. De restul ne ocupam noi.
  • Cabina este echipată cu sistem de comunicare de urgenţă cu echipa de mentenanţă pentru a vă asigura în permanenţă securitatea.
  • Poate fi echipat cu cabina panoramica, lasându-vă să vă bucuraţ de privelişte în timp ce urcaţi către dormitor.
  • Costurile de întreţinere şi înlocuire a pieselor în timp sunt mult mai mici faţă de  un ascensor clasic.

CONTACT

Vă stăm cu plăcere la dispoziţie!

Am citit si inteles politica privind prelucrarea datelor mele cu caracter personal.

Vezi aici politica privind prelucrarea datelor!