MULTILIFT SYSTEMS SRL Model ARP 130 kg Elevator mobil cu șenile

Model ARP 130 kg Elevator mobil cu șenile

Poate transporta cărucioarele cu rotile standard care au roți mici în spate. Elevatorul cu șenile model ARP are bara de direcţie special proiectată pentru transportarea scaunelor cu roţi posterioare mici, de 30,5 cm (cod ISO 12.21.06.045) şi lățimea șezutului cuprinsă între 39 și 52 cm .

Capacitatea de transport se calculează persoană + cărucior.

Elevatorul mobil cu şenile permite transportul ușor pe scări al persoanelor cu dizabilități motorii aflate în căruciror cu roți mici pe spate. Este un sistem pe care se fixează scaunul cu rotile în care se află aşezată o persoană.

Manevrarea este relativ ușoara, deoarece la coborâre şi la urcare, toată greutatea este susţinută de elevator. Dupa fixarea scaunului cu rotile pe elevator pentru manevrare se apasă butoanele înainte / înapoi.

Elevator scări pentru persoane cu dizabilități motorii

Elevatorul poate functiona doar pe scări drepte, conform specificațiilor tehnice și poate înlocui rampa de acces persoane cu dizabilități.

Desen tehnic Elevator cu șenile model ARP 130 Kg:

Caracteristici tehnice elevator scări T09 ARP

CULOARE: Albastru deschis RAL 5015

GREUTATE: 51 kg (37 kg unitatea mobilă,10 kg bara de direcţie, 4 kg accesoriul ARP pentru roți mici)

ALIMENTAREA CU ENERGIE 24V, prin intermediul a 2 baterii V-12 Ah legate în serie. Încărcător electronic de baterie încorporat, de tip 24 V-3 Ah, realizat cu tehnologia ‘în comutație’ şi alimentat direct la 230V. Controlul încărcării bateriei se obţine prin utilizarea unui microprocesor, care permite programarea echipamentului cu modelul de baterie corespunzător utilizat în funcţionare.

Priză pentru cablul de alimentare al încărcătorului de baterie de pe corpul echipamentului, cu releu pentru dezactivare la conectarea echipamentului.

Starea de încărcare a bateriei este semnalizată de un LED VERDE de pe bara de direcţie. Dacă LED-ul nu luminează intermitent, starea bateriei se situează între 20% şi 100%. Dacă LED-ul luminează intermitent, aceasta indică faptul că starea bateriei a scăzut la 20%, iar bateria va trebui reîncărcată. În timpul fazei de reîncărcare, starea bateriei poate fi vizualizată prin intermediul a 2 LED-uri, amplasate pe partea posterioară a corpului echipamentului şi dispuse după cum urmează (de la stânga la dreapta): VERDE-ROŞU. LED-ul verde (pe partea stângă) arată conexiunea la sursa casnică de electricitate, si o incaracer mai mare de 80%, iar echipamentul poate fi deja utilizat. LEDul rosu indica o incarcare insuficienta si este necesara incarcarea acumulatorilor.

MOTORIZARE Cutie de viteze ireversibilă cu reductor, autofrânare, cu transmisie axială acţionată de un motor controlat electronic, cu caracteristicile 24V-500 W, „fără perii”. Sistemul electronic permite reducerea cu 80% a şocurilor de curent la anclanşare (pornirea în sarcină) cu un consum liniar al puterii furnizate de baterii, autonomie sporită a echipamentului şi durată mai mare a bateriei. Sistem de “demarare progresivă” şi viteză progresivă de la prima treaptă a rampei. Sistemul electronic permite ajustarea vitezei, care rămâne constantă în orice condiţii de lucru.Alimentarea cu energie a motorului este posibilă numai la operarea butoanelor de pornire, acestea fiind controlate de activarea simultană a cheii şi dezactivarea opririi de urgenţă.

VITEZA LA ÎNCĂRCARE MAXIMĂ 5 m/ min ascendent; 5 m/ min descendent (aceeaşi viteză în regim fără sarcină).

AUTONOMIE LA ÎNCĂRCARE MAXIMĂ     23 etaje reale, dintre care 22 până la aprinderea intermitentă a LED-ului VERDE, amplasat pe maneta de direcţie care alertează utilizatorul asupra necesităţii reîncărcării bateriilor, şi un etaj până la oprirea echipamentului. Numărul de etaje este calculat la încărcarea maximă de 130 kg. La o încărcare mai mică, numărul de etaje poate crește.

CURELE DE TRANSMISIE ROŢI: Fără marcaje, din cauciuc cu factor de frecare ridicat, care asigură aderenţa fără a lăsa urme pe traiectorie.

PANTĂ: max. 35°; indicatorul de pantă este amplasat pe bara de direcţie.

SARCINĂ 130 kg (pasager + scaun)

ADÂNCIME MINIMĂ A PALIERULUI 970 mm cu scaunul cu rotile cu suport pentru picioare şi pasager la bord pentru versiunea standard

LĂŢIMEA MINIMĂ A SCĂRII 820 mm

CONTROALE: Controale sus/ jos pe bara de direcţie; buton pe unitatea de comandă pentru solicitarea curelei de transmisie a vehiculului.

MANIPULARE: Liftul poate fi demontat în 2 părţi, dintr-o singură mişcare, fără efort; şasiul este prevăzut cu 2 mânere; dispozitivul poate fi transportat în portbagajul unei mașini.

AVERTISMENT: După livrarea echipamentului, însoţitorul trebuie instruit conform manualului de utilizare.

UTILIZARE: Destinat să opereze cu diverse tipuri de scaune cu rotile prin intermediul dispozitivelor de prindere ajustabile în înălţime şi lăţime.

VERSIUNEA ARP:  are bara de direcţie special proiectată pentru transportarea scaunelor cu rotile cu roţi posterioare mici, de 30,5 cm (cod ISO 12.21.06.045) şi lățimea șezutului cuprinsă între 39 și 52 cm.

SIGURANŢĂ Cutie de viteze ireversibilă cu reductor; verificare electronică a vitezei; comenzi întârziate pentru a evita operarea accidentală; bară de direcţie prevăzută cu sistem de strângere mecanic pe ambele laturi şi cu verificare prin comutator de siguranţă; aprobare a mişcării doar atunci când sistemul mecanic (şi electric) de strângere este ajustat corespunzător; centură de siguranţă şi tetieră ajustabilă. Dispozitiv de siguranţă pe scaunele cu rotile, ceea ce împiedică deschiderea accidentală. OPRIRE de urgenţă. Operarea manuală de urgenţă, constând într-un dispozitiv care trebuie inserat în conectorul pătrat conectat direct la cutia de viteze cu reductor şi instalat în partea frontală a ansamblului de acţionare pentru a ridica şi/sau coborî manual echipamentul în cazul opririi.

N.B.: Informaţiile de faţă nu sunt irevocabile. Vimec S.r.l îşi rezervă dreptul de a le modifica la discreţia sa absolută.

Termen de livrare elevator scări T09 Roby: 15 zile lucrătoare direct din stocul fabricii

Elevatorul a fost proiectat pentru a înlocui rampa de acces pe scări acolo unde este greu de construit și poate ușura accesul în clădiri a persoanelor cu hanidcap locomotor.

Termenul de garantie este de 24 de luni.

ATENTIE!

Inainte de a comanda va rugam verificati desenul tehnic si asigurati-va  ca produsul corespunde cu locul unde va fi folosita instalatia!