Politica de livrare si retur

 Livrarea produselor comandate online

Se face direct din stocul fabricii VIMEC din Italia. Livrarea în România se efectuează prin URGENT CARGUS sau după caz transport special. Produsele se transport până la destinația indicată de client şi vor fi livrate personal acestuia. Termenul de livrare este de 10 zile lucrătoare de la confirmarea plăţii. Din calculul termenului de livrare se exclud luna August, perioada cuprinsă între 15 decembrie – 15 ianuarie, sărbătorile legale din România şi Italia.

Transportul este gratuit pe teritoriul României. Fiecare produs va primi un certificat de garanție și instrucțiuni de utilizare în limba română. Produsele se pot ridica și personal de la punctul de lucru al companiei MULTILIFT SYSTEMS SRL indicat la rubrica “Contact”.

Produsele din site care au la disponibilitate indicatia „La comanda”, nu sunt pe stoc, se comanda la furnizor in baza unei cereri ferme din partea clientului. Termenele de livrare sunt cuprinse între 4 şi 6 săptămâni.

Returul produselor comandate online

Conform OU 34/2014 produsele comandate online prin intermediul site-ului sau telefonic se pot returna în maxim 14 zile de la primirea acestora printr-un serviciu de curierat. În acest sens vă rugăm sa descărcați din site „Formular retur” să îl completați cu datele cerute și sa îl trimiteți către MULTILIFT SYSTEMS SRL prin email, sau curierat. Toate datele necesare expediției se găsesc la rubrica „Contact”

Obligațiile vânzătorului (OU 34/2014, Art.13):

– rambursează toată suma primita pentru produse și transportul acestora, în termen de cel mult 14 zile de la data informării de către consumator referitor la decizia de returnare a produselor.
– sumele menționate sunt rambursate într-un cont bancar indicat de cumpărător. Toate comisioanele privind rambursarea sunt suportate de vânzător

– dacă cumpărătorul a decis sa folosească o alta firma de curierat decât cea utilizata de vânzător, suma rambursata va fi cea a produselor, costul transportului către cumpărător fiind deja achitat de acesta
– vânzătorul va rambursa sumele datorate cumpărătorului după recepția și verificarea produselor returnate care au făcut obiectul vânzării

Obligațiile cumpărătorului (OU 34/2014, Art.14):

– cumpărătorul anunța vânzătorul în termen de maxim 14 zile de la data primirii produselor decizia sa de returnare a acestora. Descarca de pe site „Formular de retur” îl completează cu datele cerute și îl expediază vânzătorului prin poșta electronica, prin fax, sau prin curierat folosind datele de identificare de la rubrica „Contact” din site. Cumpărătorul poate anunța decizia de retur comunicând prin poșta electronica, sau curierat poștal printr-o exprimare proprie care sa conțină datele necesare pentru identificarea comenzii și a produselor returnate.
– cumpărătorul returnează produsele în ambalajul inițial și în stare perfectă de funcționare în termen de cel mult 14 zile de la data comunicării către vânzător a deciziei de returnarea
– consumatorul suporta costurile legate transportul produselor returnate către vânzător.

DESCARCA FORMULAR DE RETUR FORMAT WORD
DESCARCA FORMULAR DE RETUR FORMAT PDF